פפריקה ותפוז ריחני פירה בטטות
Paprikan וכתום ריחני פירה בטטות דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך פפריקה, קינמון טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. נסו תפוז ריחני פירה בטטה, תפוז-בורבון פירה בטטות, ו פירה בטטות עם תמצית תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולקצוץ גס את תפוחי האדמה המתוקים. מכסים במים ומביאים לרתיחה בסיר גדול. מלח את המים ומבשלים את תפוחי האדמה המתוקים עד למכרז, 8 עד 10 דקות.
מסננים ומחזירים את הבטטות לסיר החם. מועך את תפוחי האדמה עם המניה והחמאה.
מוסיפים את מיץ התפוזים ו 2 כפות של גרידת התפוזים. ואז מוסיפים את הקורנית, פפריקה, קינמון ופלפל. לטעום ולהתאים את התיבול. מכסים ומסירים מהחום ומגישים מיד. כדי להתחמם, ליצור אמבט מים על ידי הצבת הסיר של פירה ב 1 אינץ ' בעדינות מבשלים מים בסיר גדול יותר או מחבת עמוקה.