פפריקה עוף ותפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף ופפריקה ותפוחי אדמה יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם חמאה, תפוחי אדמה חלודה, חצי שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. נסו עוף עם פפריקן ותפוחי אדמה, עוף בפפריקה אחת עם תפוחי אדמה ועגבניות, ו קדירה אחת כמון ועוף פפריקה מעושן עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 20 דקות, עד תפוחי אדמה הוא רך.
מסננים, וחותכים את תפוחי האדמה לחתיכות.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. לשפשף עוף עם 1/2 כפית פפריקה, מלח ופלפל. מטגנים בחמאה, הופכים לפי הצורך, עד שהעוף מבושל דרך.
הסר עוף מהמחבת, לחתוך לחתיכות בגודל ביס. תניח בצד.
יוצקים את שמן הזית למחבת, ומוסיפים את הבצל. מבשלים ומערבבים עד הבצל שקוף. מערבבים חצי חצי, יין לבן, ותפוח אדמה. מבשלים במשך כ 10 דקות כדי למזג את הטעמים. להחזיר את העוף למחבת, ומבשלים עד מחומם דרך. מתבלים עם שאריות הפפריקה, ומגישים.