קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

פקאן פאי ברים השני

פקאן פאי ברים השני
חטיפי פאי פקאן המתכון השני מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל דרומי. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תערובת עוגה, מרגרינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גבינה עוגת פקאן שוקולד מיני, אפרסקים, עוגות קרם ברים, ו חטיפי פאי חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
שמור 2/3 כוס תערובת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
3
מערבבים יחד את תערובת העוגה שנותרה, מרגרינה וביצה 1. פאט במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
תערובת עוגהתערובת עוגה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מקציפים יחד 3 ביצים, וניל, תערובת עוגות 2/3 כוס שמורה, סירופ תירס וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
תערובת עוגהתערובת עוגה
ונילוניל
ביצהביצה
6
יוצקים על עוגה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מפזרים אגוזי פקאן מעל.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
8
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30-35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. מרתפי פורג ' קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.