פקאן קרום ברי מטוגן ברוטב פטל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז תן פקאן קרום ברי מטוגן עם רוטב פטל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 165 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פנקו, התיזו חומץ יין אורז, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פקאן עוף קרום עם רוטב פטל, פרמזן ופקאן עוף מטוגן בתנור, ו עוף קרום אגוזי לוז ברוטב פטל עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' ומחממים ל -350 מעלות צלזיוס.
בקערה רדודה מוסיפים את הביצים. בצלחת רדודה, שלבו את הפקאנים והפנקו. פורסים 1 גבינה עגולה ל 8 טריזים שווים. טובלים כל טריז בביצה, הופכים למעיל. טובלים כל טריז בתערובת הפירורים, לוחצים להיצמד.
מטגנים את הטריזים, כמה בכל פעם, בשמן החם, הופכים במהירות לבישול עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 1 דקה.
בקערה קטנה שלבו את שימורי הפטל, גרידת, חומץ יין אורז ופתיתי פלפל אדום.