פקורינו טוסקאנו סטגיונטו עם משחת תאנים
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, תאנים המשימה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Fava שעועית פקורינו Toscano, קרפצ'יו פטריות עם פקורינו Toscano, ו אגס, בזיליקום, סלט פקורינו טוסקאנו.
הוראות
מחממים התנור ל 121°. לשים מתלה במחבת אפייה רדודה.
חותכים את הגבעולים מן התאנים וחותכים את התאנים לשניים, מקצה לקצה. מסדרים את התאנים, חותכים את הצדדים, על המדף ואופים, הופכים כל 10 עד 15 דקות, במשך 40 עד 50 דקות, או עד מיובש והתכווץ על ידי כרבע.
בסיר, לחמם את הנמל רוזמרין על חום גבוה עד רותחים.
בואו להרתיח את הנמל במשך כ 1 דקה כדי להסיר את רוב האלכוהול.
שים 1 כוס התאנים לתוך הנמל, הזמנת שאר התאנים, ולהניח בצד במשך כ 20 דקות, שבמהלכו התאנים יספגו כרבע מהנמל.
בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את התאנים השמורות 5 או 6 פעמים או עד התאנים טופס משחה. זרוק את התאנים המלאות, אחד בכל פעם, דרך צינור ההזנה של מעבד המזון והדופק לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות לשלב את התאנים.
כאשר כל התאנים מעורבבים לתוך הדבק, מוסיפים את שמן הזית ואת גרידת התפוז ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. דופק לשלב. אם כל יציאה נשארת במחבת, מערבבים אותו לתוך הדבק.
להניח פיסת נייר קלף על השיש ולהפיץ את הדבק על החלק התחתון של הנייר.
מגלגלים את הקלף על ממרח התאנה כדי ליצור גליל בקוטר של 1 אינץ'. ברגע שהוא מגולגל, לעטוף את גליל קלף בניילון לעטוף להכניס למקרר. הסר את העטיפה וחתוך חתיכות של ממרח תאנה לפי הצורך.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. Tramonto הוא המחבר, עם שותפו גייל גאנד, של בראסרי אמריקאי וביצי קמח סוכר חמאה. מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של המגזין קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Choc-olatier ובמגזין קונדיטור ועיצוב. טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את המתכונים של צ 'ארלי טרוטר," בשר ומשחק "של צ' ארלי טרוטר, "הפונדק בוושינגטון הקטנה", "המטבח העולמי החדש" של נורמן (מאת נורמן ואן אייקן), "המטבח של ז' אק פפין " ו "אמריקן בראסרי".