קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

פקורינו טוסקאנו סטגיונטו עם משחת תאנים

פקורינו טוסקאנו סטגיונטו עם משחת תאנים
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, תאנים המשימה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Fava שעועית פקורינו Toscano, קרפצ'יו פטריות עם פקורינו Toscano, ו אגס, בזיליקום, סלט פקורינו טוסקאנו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 121°. לשים מתלה במחבת אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הגבעולים מן התאנים וחותכים את התאנים לשניים, מקצה לקצה. מסדרים את התאנים, חותכים את הצדדים, על המדף ואופים, הופכים כל 10 עד 15 דקות, במשך 40 עד 50 דקות, או עד מיובש והתכווץ על ידי כרבע.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
להסיר ולהניח בצד.
4
בסיר, לחמם את הנמל רוזמרין על חום גבוה עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
בואו להרתיח את הנמל במשך כ 1 דקה כדי להסיר את רוב האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
יציאהיציאה
6
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
שים 1 כוס התאנים לתוך הנמל, הזמנת שאר התאנים, ולהניח בצד במשך כ 20 דקות, שבמהלכו התאנים יספגו כרבע מהנמל.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
יציאהיציאה
8
בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את התאנים השמורות 5 או 6 פעמים או עד התאנים טופס משחה. זרוק את התאנים המלאות, אחד בכל פעם, דרך צינור ההזנה של מעבד המזון והדופק לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות לשלב את התאנים.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
כאשר כל התאנים מעורבבים לתוך הדבק, מוסיפים את שמן הזית ואת גרידת התפוז ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. דופק לשלב. אם כל יציאה נשארת במחבת, מערבבים אותו לתוך הדבק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להניח פיסת נייר קלף על השיש ולהפיץ את הדבק על החלק התחתון של הנייר.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
11
מגלגלים את הקלף על ממרח התאנה כדי ליצור גליל בקוטר של 1 אינץ'. ברגע שהוא מגולגל, לעטוף את גליל קלף בניילון לעטוף להכניס למקרר. הסר את העטיפה וחתוך חתיכות של ממרח תאנה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
טעם
13
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
14
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
15
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. Tramonto הוא המחבר, עם שותפו גייל גאנד, של בראסרי אמריקאי וביצי קמח סוכר חמאה. מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של המגזין קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Choc-olatier ובמגזין קונדיטור ועיצוב. טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את המתכונים של צ 'ארלי טרוטר," בשר ומשחק "של צ' ארלי טרוטר, "הפונדק בוושינגטון הקטנה", "המטבח העולמי החדש" של נורמן (מאת נורמן ואן אייקן), "המטבח של ז' אק פפין " ו "אמריקן בראסרי".
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר