קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

פקורינו טוסקאנו סטגיונטו עם משחת תאנים

פקורינו טוסקאנו סטגיונטו עם משחת תאנים
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, תאנים המשימה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Fava שעועית פקורינו Toscano, קרפצ'יו פטריות עם פקורינו Toscano, ו אגס, בזיליקום, סלט פקורינו טוסקאנו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 121°. לשים מתלה במחבת אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים את הגבעולים מן התאנים וחותכים את התאנים לשניים, מקצה לקצה. מסדרים את התאנים, חותכים את הצדדים, על המדף ואופים, הופכים כל 10 עד 15 דקות, במשך 40 עד 50 דקות, או עד מיובש והתכווץ על ידי כרבע.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
להסיר ולהניח בצד.
4
בסיר, לחמם את הנמל רוזמרין על חום גבוה עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
בואו להרתיח את הנמל במשך כ 1 דקה כדי להסיר את רוב האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
יציאהיציאה
6
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
שים 1 כוס התאנים לתוך הנמל, הזמנת שאר התאנים, ולהניח בצד במשך כ 20 דקות, שבמהלכו התאנים יספגו כרבע מהנמל.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
יציאהיציאה
8
בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את התאנים השמורות 5 או 6 פעמים או עד התאנים טופס משחה. זרוק את התאנים המלאות, אחד בכל פעם, דרך צינור ההזנה של מעבד המזון והדופק לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות לשלב את התאנים.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
כאשר כל התאנים מעורבבים לתוך הדבק, מוסיפים את שמן הזית ואת גרידת התפוז ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. דופק לשלב. אם כל יציאה נשארת במחבת, מערבבים אותו לתוך הדבק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גרידה כתומהגרידה כתומה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להניח פיסת נייר קלף על השיש ולהפיץ את הדבק על החלק התחתון של הנייר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מגלגלים את הקלף על ממרח התאנה כדי ליצור גליל בקוטר של 1 אינץ'. ברגע שהוא מגולגל, לעטוף את גליל קלף בניילון לעטוף להכניס למקרר. הסר את העטיפה וחתוך חתיכות של ממרח תאנה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
טעם
13
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
14
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
15
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. Tramonto הוא המחבר, עם שותפו גייל גאנד, של בראסרי אמריקאי וביצי קמח סוכר חמאה. מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של המגזין קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Choc-olatier ובמגזין קונדיטור ועיצוב. טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את המתכונים של צ 'ארלי טרוטר," בשר ומשחק "של צ' ארלי טרוטר, "הפונדק בוושינגטון הקטנה", "המטבח העולמי החדש" של נורמן (מאת נורמן ואן אייקן), "המטבח של ז' אק פפין " ו "אמריקן בראסרי".
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'