פרגולה עם צדפות ומולים
פרגולה עם צדפות ומולים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פסטה פרוגולה, בצל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו פרגולה עם צדפות, מולים מאודים וצדפות, ו ספגטי עם צדפות ומולים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את ציר העוף, מים, ו 1 כף מלח, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מחממים 1/4 כוס שמן, מעל חום בינוני גבוה, בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד רך, בערך 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את יין מרסלה ועגבניות ענבים, ומבשלים 1 דקה, מגרדים את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת עם כף עץ.
מוסיפים את הצדפות והמולים למחבת. מכסים את המחבת עם מכסה הדוק ומבשלים עד שכל רכיכות נפתחו, על 5 עד 8 דקות. בטל כל רכיכה שלא נפתחה.
באמצעות מלקחיים, להסיר את רכיכה מהמחבת ושמורה.
מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה.
יוצקים את רכיכה בישול נוזלי מעל פרגולה.
מוסיפים את שמן הזית הנותר ו-1/4 כוס הפטרוזיליה וזורקים.
מניחים את הסרטנים השמורים על גבי פרגולה ומקשטים עם הפטרוזיליה הנותרת.