פרוסות גלידת ספומוני
זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פרוסות גלידת ספומוני, פרוסות ספומוני, ו Spumoni Spinners.
הוראות
במחבת בינונית, שקדים טוסט על חום בינוני במשך 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב בהיר, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרגרינה; מבשלים עד שמרגרינה נמסה ושקדים הם חום זהוב, תוך ערבוב מתמיד.
הוסף פירורי עוגיות; לערבב היטב. מגניב 15 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מחבת כיכר קו 8x4 אינץ ' עם רדיד.
מורחים 1/2 כוס מקורר תערובת פירור שווה בתחתית מחבת מרופדת לסכל; לחץ למטה בקלילות. מורחים באופן שווה חצי מהגלידה על פירורים. למעלה עם הנותרים פירור תערובת; לחץ למטה בקלילות.
מערבבים ציפוי גלידה כדי לרכך. כפית ציפוי על פירורים; להפיץ בזהירות כמעט לצדדים של מחבת. באופן שווה להפיץ מחצית הנותרים של גלידה על ציפוי. כיסוי; להקפיא לפחות 4 שעות או עד המשרד.
כדי לשרת, גלידה unmold על קרש חיתוך; להסיר רדיד.
חותכים ל 8 פרוסות; מניחים על צלחות קינוח בודדים. מעל כל מנה עם קצפת ודובדבן.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS