פרוסקו, לימון וג'ינג'ר גרניטה.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Scooped: פרוסקו, לימון, וג'ינג'ר Granitan. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. אם יש לך סוכר, מלח כשר, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 145 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סקופים: בירה ג'ינג'ר, רום, סורבה קוקוס, Scooped: כפור סיד, ג'ינג'ר, כוכב אניס סורבה, ו סקופים: ג'ינג'ר מנטה וג' לאטו שעועית אספרסו מצופה שוקולד.
הוראות
בסיר קטן, מים חמים, סוכר, זנגביל ומלח על אש נמוכה במשך חמש דקות, ערבוב כדי לפזר סוכר.
הסר מהחום ויוצק לתוך מיכל רחב, שטוח כמו מיכל ממסעדה או צלחת אפייה. מערבבים פרוסקו, גרידת לימון, ומיץ לימון.
להעביר מיכל למשטח שטוח במקפיא. לאחר 45 דקות, להפעיל מזלג לאורך הצדדים של מיכל לשבור את כל נתחי קרח גדולים. בדוק על granita כמה פעמים, כל חצי שעה עד שעה, בעדינות לשבור חתיכות של קרח עם מזלג. Granita מוכן כאשר קרח מלא פתיתים גדולים, לא סדיר עם מעט עד לא נשאר נוזל. לטעם ולמרקם הטובים ביותר, לשרת בתוך יומיים של ביצוע.
אם אתה לא יכול לבחוש את הגרניטה כל חצי שעה, תן לה לקפוא בתוך גוש קרח למשך הלילה. למחרת, לגרד אותו פתיתים עם מזלג גדול. המרקם לא יהיה ממש קל, אבל זה יתקרב.