פרושוטו ופסטה אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Prosciutto ו Pastan אספרגוס. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי שיני שום, פטריות, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאה חסה, פרושוטו, פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאת חסה ופרושוטו, ו גבינת יוגורט, אספרגוס, סלט פסטה פרושוטו.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל, שום, ופטריות עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים פרושוטו ואספרגוס ומבשלים עד אספרגוס הוא ירוק בהיר, על 2 דקות.
מוסיפים שמנת, 1/4 כוס גבינה, פלפל, פתיתי צ ' ילה. להפחית את החום לרתוח ולבשל עד הרוטב התעבה, על 4 דקות.
יוצקים רוטב עם ירקות על פסטה וזורקים למעיל.