קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות66
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרות מבושלות מרוקאיות עם כרוב

פרות מבושלות מרוקאיות עם כרוב
Cowpeas מבושל מרוקאי עם כרוב עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 211 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, כרוב, מקל קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוף מבושל מרוקאי, דגים מבושלים מרוקאים מתובלים עם קוסקוס, ו אמנון מטוגן עם כרוב ועגבניות מבושלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שטוף היטב את השעועית,
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
לנקז ולהניח בצד.
3
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול וכבד מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות עד שהבצל מתרכך והשום ריחני.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השעועית, ערבוב מעיל ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
מוסיפים את הכמון, פפריקה, ג ' ינג 'ר, קאיין, מקל קינמון, אניס כוכב, ועגבניות עם הנוזל שלהם ומספיק מים כדי לכסות את השעועית על ידי כ 1 אינץ'. מביאים את השעועית לרתיחה, מוסיפים 2 או 3 כפיות מלח ואז מנמיכים את החום ומבשלים מכוסה, ערבוב מדי פעם עד השעועית מתרככים מעט ורוב הנוזל נספג בעיקר; כ 45 דקות עד 1 שעה. צפה ברמת הנוזל בזהירות והוסף יותר מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
הוסף מספיק ציר עוף כדי לכסות את השעועית על ידי כ 1 אינץ ' (או יותר אם אתה מעדיף לשרת את זה כמרק). מביאים את התערובת לרתיחה, חום נמוך ומבשלים עד השעועית רכה אבל לא רגשני. בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
8
הסר את מקל הקינמון וכוכב אניס.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
9
מוסיף את כרוב, ערבוב לשלב עד שהוא פשוט נבול. התאם תיבול ומגישים עם שמנת חמוצה או גבינת פטה מתפוררת (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
כרובכרוב