פרות מבושלות מרוקאיות עם כרוב
Cowpeas מבושל מרוקאי עם כרוב עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 211 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, כרוב, מקל קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוף מבושל מרוקאי, דגים מבושלים מרוקאים מתובלים עם קוסקוס, ו אמנון מטוגן עם כרוב ועגבניות מבושלות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול וכבד מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות עד שהבצל מתרכך והשום ריחני.
מוסיפים את השעועית, ערבוב מעיל ומבשלים 2 דקות נוספות.
מוסיפים את הכמון, פפריקה, ג ' ינג 'ר, קאיין, מקל קינמון, אניס כוכב, ועגבניות עם הנוזל שלהם ומספיק מים כדי לכסות את השעועית על ידי כ 1 אינץ'. מביאים את השעועית לרתיחה, מוסיפים 2 או 3 כפיות מלח ואז מנמיכים את החום ומבשלים מכוסה, ערבוב מדי פעם עד השעועית מתרככים מעט ורוב הנוזל נספג בעיקר; כ 45 דקות עד 1 שעה. צפה ברמת הנוזל בזהירות והוסף יותר מים במידת הצורך.
הוסף מספיק ציר עוף כדי לכסות את השעועית על ידי כ 1 אינץ ' (או יותר אם אתה מעדיף לשרת את זה כמרק). מביאים את התערובת לרתיחה, חום נמוך ומבשלים עד השעועית רכה אבל לא רגשני. בערך 15 דקות.
הסר את מקל הקינמון וכוכב אניס.
מוסיף את כרוב, ערבוב לשלב עד שהוא פשוט נבול. התאם תיבול ומגישים עם שמנת חמוצה או גבינת פטה מתפוררת (אופציונלי).