קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פרחי בצל פריכים

פרחי בצל פריכים
פרחי בצל פריכים דורשים בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר. אם יש לכם קמח, קטשופ, בצל וידאלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. נסו פרחי ארטישוק פריכים עם סלסה ורדה, פרחי בצל חריפים, ו פרחי בצל חריפים בגריל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים שמן ל -375 מעלות צלזיוס בטיגון עמוק או בתנור הולנדי גדול וכבד (שמן צריך להגיע לא יותר ממחצית דפנות התבנית).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שלב קמח ותערובת רוטב חווה בקערה רדודה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מעטפה תערובת רוטב רוטב סלט חמאה חמאה1 מעטפה תערובת רוטב רוטב סלט חמאה חמאה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חותכים בערך 1/2 אינץ ' מעל צמרות הבצל ומקלפים אותם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
חותכים 12 פרוסות אנכיות עד שכמעט מגיעים לתחתית הבצל (לא חותכים עד הסוף).
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
הסר את מרכז כל בצל. אל תזרקו!
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
בקערה שנייה מערבבים בלילת טמפורה עם מי סודה צוננים. אל תערבב יתר על המידה; הבלילה צריכה להיות מעט גושית. מחפרים כל בצל בקמח מתובל, מנערים להסרת עודפי קמח. טובלים בבלילת טמפורה ומקפידים לפזר" עלי כותרת " זה מזה כדי לקבל ציפוי אחיד של הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
מים מוגזיםמים מוגזים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים בזהירות 1 בצל בטיגון. מטגנים כ -2 עד 3 דקות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
הסר וודא בזהירות שעלי הכותרת נפרדים, בעזרת כלי שיעזור להפיץ אותם במידת הצורך. צולים מחדש בצל בבלילה ומחזירים לשמן כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מוציאים מהשמן ומסננים על מגבות נייר. חזור על הפעולה עם הבצל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
מגישים חם.
11
להכנת המטבל מערבבים את כל החומרים בקערה ומוסיפים רוטב חם לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מגישים עם פריחת בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות