פרחי בצל פריכים
פרחי בצל פריכים דורשים בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר. אם יש לכם קמח, קטשופ, בצל וידאלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. נסו פרחי ארטישוק פריכים עם סלסה ורדה, פרחי בצל חריפים, ו פרחי בצל חריפים בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים שמן ל -375 מעלות צלזיוס בטיגון עמוק או בתנור הולנדי גדול וכבד (שמן צריך להגיע לא יותר ממחצית דפנות התבנית).
שלב קמח ותערובת רוטב חווה בקערה רדודה. הניחו בצד.
חותכים בערך 1/2 אינץ ' מעל צמרות הבצל ומקלפים אותם.
חותכים 12 פרוסות אנכיות עד שכמעט מגיעים לתחתית הבצל (לא חותכים עד הסוף).
הסר את מרכז כל בצל. אל תזרקו!
בקערה שנייה מערבבים בלילת טמפורה עם מי סודה צוננים. אל תערבב יתר על המידה; הבלילה צריכה להיות מעט גושית. מחפרים כל בצל בקמח מתובל, מנערים להסרת עודפי קמח. טובלים בבלילת טמפורה ומקפידים לפזר" עלי כותרת " זה מזה כדי לקבל ציפוי אחיד של הבלילה.
מניחים בזהירות 1 בצל בטיגון. מטגנים כ -2 עד 3 דקות או עד להזהבה.
הסר וודא בזהירות שעלי הכותרת נפרדים, בעזרת כלי שיעזור להפיץ אותם במידת הצורך. צולים מחדש בצל בבלילה ומחזירים לשמן כ -5 דקות נוספות.
מוציאים מהשמן ומסננים על מגבות נייר. חזור על הפעולה עם הבצל שנותר.
להכנת המטבל מערבבים את כל החומרים בקערה ומוסיפים רוטב חם לפי הטעם.