פרי ודג מלח
אקי ודגי מלח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 5 . מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך שמן צמחי, פלפלים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. , שהוא מוצק. פרי וקלה סטיוארט כיכר (אקי-מלח-Codfish-Codfish-Bacalao כיכר), פרי ודג מלח, ו Saltfish And Ackee דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לשטוף את כל המלח מדגי הבקלה המלוחים במים קרים, ולאחר מכן להשרות כדלקמן: להשרות במשך 1 שעה במים חמים, ולאחר מכן לנקז ולהחליף עם אצווה חדשה של מים חמים במשך שעה נוספת. הדג יהיה ספוג בסך הכל 2 שעות.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני ולאחר מכן מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים במשך 30 שניות.
מוסיפים את ענף הקורנית ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את הבצלים, הבצל הירוק, הפלפלים והפלפלפל ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים את כל התערובת לפי הצורך.
הוסף את הבקלה מוכן למחבת ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב לפי הצורך.
הוסף את אקי למחבת ומבשלים עוד 2 דקות. מערבבים את הפלפל השחור ומכבים את התנור.
מקשטים את הארוחה המבושלת עם הפפריקה.