פרי קיץ עם יין ונענע
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-19 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פרי קיץ עם יין ונענע, פירות קיץ טריים בסירופ ג'ינג'ר-יין, ו קיץ יין לבן קרטיבים פירות ויינות קופסה שחורה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים את היין והסוכר לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מומס. להרתיח במשך 2 דקות.
קוצצים ומשלבים את המלון, תותים, ענבים, ונענע בקערה גדולה.
יוצקים את תערובת היין החמה מעל; לזרוק למעיל. מכסים ומקררים עד קר, ערבוב מדי פעם, לפחות 2 שעות.
העברה לתערובת הפירות לצנצנת רחבה עם מכסה הדוק. שמור צונן.