קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פרי שקדים פריך

פרי שקדים פריך
פרי שקדים מתכון פריך יכול להתבצע בתוך כ 55 דקות. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם תמצית שקדים, ביצה, אבקת אפייה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 22%, וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פרי פריך, פרי פריך, ו פרי פריך.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו נקטרינות ושזיפים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מזלפים מיץ לימון; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
3
שלב את הסוכר, הטפיוקה והמלח; מפזרים מעל פירות וזורקים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
תן לעמוד במשך 15 דקות. כפית לתוך 10 משומן 6-עוז. כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
5
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
חותכים פנימה חמאה ומשחת שקדים עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
7
שלב ביצה ותמצית; מערבבים לתערובת פירורים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
(קיבלר)(קיבלר)
8
מפזרים מעל פירות. למעלה עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
9
מניחים על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
אופים, ללא כיסוי, ב-400 ניתנים לזיהוי למשך 20-25 דקות או עד שהפירות מבעבעים והציפוי חום זהוב. מצננים 15-20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפריך. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "