קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 37 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריז-ברסט

פריז-ברסט
פריז-ברסט עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חלב, חמאה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-37 דקות. נסו פריז-ברסט, אגוזי לוז פריז-ברסט, ו Paris-עוגת קרם ברסט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים מחבת קטנה המכילה כ 2-3 כוסות מים חמים על החלק התחתון של התנור שלך (ישירות על החלק התחתון של התנור) כדי ליצור קיטור. משמנים קלות תבנית אפייה גדולה עם התקצרות ולאחר מכן אבק קלות עם קמח. השתמש במחבת 10 אינץ 'כתבנית ולצייר מעגל 10 אינץ' על גיליון קמח מאובק באמצעות קיסם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את 4 הביצים לתוך כוס מדידה קטנה ומערבבים עם מזלג לשלב, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מערבבים את החלב, המים, המלח והחמאה בסיר על אש בינונית. כשזה מגיע לרתיחה מלאה, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים לעשות משחה. המשך לערבב על החום במשך כ 40 שניות עד הדבק מתייבש קצת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מחום ולהדביק מקום לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
בואו מגניב על 4 דקות.
7
עם מערבל על נמוך, לערבב את הדבק לאט להוסיף את הביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מערבבים לאט אבל ביסודיות עד שכל הביצים נוספו.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מניחים את הדבק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה 1/2 אינץ ' עגול לקשט. צינור הדבק החוצה על מחבת הסדין בעקבות טבעת 10 אינץ ' שתיארת. צינור טבעת שנייה סביב החלק הפנימי ליד טבעת זו. לבסוף, צינור טבעת נוספת על גבי שתי טבעות אלה. קל לצייר את הסט של טבעות עם הביצה המוכה 1 הנותרים ולחץ על שקדים פרוסים לתוך הדבק.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים בתנור על המדף הנמוך ביותר ואופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 20 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ואופים כ 12 דקות יותר או עד חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר את התנור באמצעות סכין משונן ארוך לחתוך את החצי העליון של הטבעת הנפוחה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר כל פיסות בצק גלם על החלק הפנימי של הטבעת. החלף את החלק העליון והנח בחזרה בתנור כדי לפריך את הבצק, כ-5 דקות נוספות. מגניב על מדף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
כדי להפוך את המילוי: מקציפים את הקרם מאפה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
14
מניחים את השמנת הכבדה לתוך קערה יחד עם וניל להכות על גבוה עד פסגות רכות נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
תוסיף את הסוכר של הממתקים ותכה עוד קצת. מקפלים את הקרם מאפה עם קצפת ולהעביר שקית צנרת מצויד קצה כוכב. צינור תערובת הקרם לתוך הטבעת ולאחר מכן להחליף את הדף. אם אתה רוצה, מפזרים אבקת סוכר נוספת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל