פריז-ברסט
פריז-ברסט עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חלב, חמאה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-37 דקות. נסו פריז-ברסט, אגוזי לוז פריז-ברסט, ו Paris-עוגת קרם ברסט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים מחבת קטנה המכילה כ 2-3 כוסות מים חמים על החלק התחתון של התנור שלך (ישירות על החלק התחתון של התנור) כדי ליצור קיטור. משמנים קלות תבנית אפייה גדולה עם התקצרות ולאחר מכן אבק קלות עם קמח. השתמש במחבת 10 אינץ 'כתבנית ולצייר מעגל 10 אינץ' על גיליון קמח מאובק באמצעות קיסם. תניח בצד.
מניחים את 4 הביצים לתוך כוס מדידה קטנה ומערבבים עם מזלג לשלב, להפריש.
מערבבים את החלב, המים, המלח והחמאה בסיר על אש בינונית. כשזה מגיע לרתיחה מלאה, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים לעשות משחה. המשך לערבב על החום במשך כ 40 שניות עד הדבק מתייבש קצת.
הסר מחום ולהדביק מקום לקערת ערבוב.
עם מערבל על נמוך, לערבב את הדבק לאט להוסיף את הביצים מכות.
מערבבים לאט אבל ביסודיות עד שכל הביצים נוספו.
מניחים את הדבק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה 1/2 אינץ ' עגול לקשט. צינור הדבק החוצה על מחבת הסדין בעקבות טבעת 10 אינץ ' שתיארת. צינור טבעת שנייה סביב החלק הפנימי ליד טבעת זו. לבסוף, צינור טבעת נוספת על גבי שתי טבעות אלה. קל לצייר את הסט של טבעות עם הביצה המוכה 1 הנותרים ולחץ על שקדים פרוסים לתוך הדבק.
מניחים בתנור על המדף הנמוך ביותר ואופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 20 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ואופים כ 12 דקות יותר או עד חום.
הסר את התנור באמצעות סכין משונן ארוך לחתוך את החצי העליון של הטבעת הנפוחה.
הסר כל פיסות בצק גלם על החלק הפנימי של הטבעת. החלף את החלק העליון והנח בחזרה בתנור כדי לפריך את הבצק, כ-5 דקות נוספות. מגניב על מדף.
כדי להפוך את המילוי: מקציפים את הקרם מאפה עד חלקה.
מניחים את השמנת הכבדה לתוך קערה יחד עם וניל להכות על גבוה עד פסגות רכות נוצרים.
תוסיף את הסוכר של הממתקים ותכה עוד קצת. מקפלים את הקרם מאפה עם קצפת ולהעביר שקית צנרת מצויד קצה כוכב. צינור תערובת הקרם לתוך הטבעת ולאחר מכן להחליף את הדף. אם אתה רוצה, מפזרים אבקת סוכר נוספת.