קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 37 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריז-ברסט

פריז-ברסט
פריז-ברסט עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חלב, חמאה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-37 דקות. נסו פריז-ברסט, אגוזי לוז פריז-ברסט, ו Paris-עוגת קרם ברסט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים מחבת קטנה המכילה כ 2-3 כוסות מים חמים על החלק התחתון של התנור שלך (ישירות על החלק התחתון של התנור) כדי ליצור קיטור. משמנים קלות תבנית אפייה גדולה עם התקצרות ולאחר מכן אבק קלות עם קמח. השתמש במחבת 10 אינץ 'כתבנית ולצייר מעגל 10 אינץ' על גיליון קמח מאובק באמצעות קיסם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את 4 הביצים לתוך כוס מדידה קטנה ומערבבים עם מזלג לשלב, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מערבבים את החלב, המים, המלח והחמאה בסיר על אש בינונית. כשזה מגיע לרתיחה מלאה, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים לעשות משחה. המשך לערבב על החום במשך כ 40 שניות עד הדבק מתייבש קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
הסר מחום ולהדביק מקום לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
בואו מגניב על 4 דקות.
7
עם מערבל על נמוך, לערבב את הדבק לאט להוסיף את הביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מערבבים לאט אבל ביסודיות עד שכל הביצים נוספו.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
מניחים את הדבק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה 1/2 אינץ ' עגול לקשט. צינור הדבק החוצה על מחבת הסדין בעקבות טבעת 10 אינץ ' שתיארת. צינור טבעת שנייה סביב החלק הפנימי ליד טבעת זו. לבסוף, צינור טבעת נוספת על גבי שתי טבעות אלה. קל לצייר את הסט של טבעות עם הביצה המוכה 1 הנותרים ולחץ על שקדים פרוסים לתוך הדבק.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים בתנור על המדף הנמוך ביותר ואופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 20 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ואופים כ 12 דקות יותר או עד חום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר את התנור באמצעות סכין משונן ארוך לחתוך את החצי העליון של הטבעת הנפוחה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הסר כל פיסות בצק גלם על החלק הפנימי של הטבעת. החלף את החלק העליון והנח בחזרה בתנור כדי לפריך את הבצק, כ-5 דקות נוספות. מגניב על מדף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
כדי להפוך את המילוי: מקציפים את הקרם מאפה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
14
מניחים את השמנת הכבדה לתוך קערה יחד עם וניל להכות על גבוה עד פסגות רכות נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
תוסיף את הסוכר של הממתקים ותכה עוד קצת. מקפלים את הקרם מאפה עם קצפת ולהעביר שקית צנרת מצויד קצה כוכב. צינור תערובת הקרם לתוך הטבעת ולאחר מכן להחליף את הדף. אם אתה רוצה, מפזרים אבקת סוכר נוספת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא