צ'ילי בקר עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם סלסה, אבקת קקאו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו צ'ילי בקר (צ' ילי קון קרנה), צ'ילי בשר אדום, ו צ'ילי בקר הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני עם 2 כפיות שמן צמחי; צורבים את הבשר בשתי קבוצות, מוסיפים עד 2 כפיות שמן צמחי יותר, עד משחימים מכל הצדדים, 4 עד 6 דקות לכל אצווה. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להעביר את הבשר לצלחת כפי שהוא חומים.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 קילו שוקי עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
להפחית את החום בינוני.
4
להוסיף את הנותרים 2 כפיות שמן לסיר; להוסיף את הבצל, פלפל אדום ושום. לבשל, ערבוב, עד בצל רך, 8 עד 10 דקות. מערבבים בקקאו, אבקת צ ' ילי, אורגנו, כמון וכוסברה; לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את ארוחת התירס ואת רסק עגבניות ומבשלים עד רסק עגבניות מקלות לתחתית caramelizes, על 2 דקות. מערבבים 6 כוסות מים, גירוד רסק עגבניות מתחתית המחבת; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבשר והשעועית השמורים; מכסים חלקית את הסיר ומתאימים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה עד שהבשר מכרז, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מגישים צ ' ילי עם סלסה טרייה, פלחי לימון ואורז חום, אם תרצה.