צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? Fritto Misto יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שרימפס, צדפות ים, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: Fritto Misto, Fritto Misto, ו פשוט Fritto Misto.
הוראות
1
במחבת רדודה גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום 3 אינץ ' של שמן עד רשם מדחום 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים קמח לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
3
מפזרים את כל פירות הים בנדיבות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות והחזרת שמן ל 350 ° F בין קבוצות, לדלות פירות ים בקמח, רועד כדי להסיר עודף, ומטגנים עד הזהב מבושל דרך, כ 20 שניות לכל צד עבור דגים וחסילונים שלמים, 15 שניות לכל צד עבור צדפות וקלמרי. באמצעות כף מחוררת, להסיר כמו לעשות לנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק