קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

פריטטה BLT

פריטטה BLT
ייתכן שפריטטה בל " ט היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 310 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שמן זית, מלח, עגבניות משומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן שלם 30, ו דל פחמימות, דיאט. נסו סלט BLT, סלט BLT, ו פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים מחבת nonstick nonensafe 12 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים שמן, פנצ ' טה ושום למחבת. כאשר pancetta חומים בקצוות ומתחיל לפריך, להוסיף ארוגולה. ארוגולה וילט, מערבבים עגבניות. מקציפים ביצים יחד עם חצי-חצי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להקציף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים ביצים על סתימות ולתת ביצים להגדיר. באמצעות מרית, להעלות ביצים מתחתית המחבת, לאפשר יותר של הביצה הנוזלית להתיישב. כאשר פריטטה יש להגדיר, להעביר לתנור ומבשלים 10 עד 12 דקות עד העליון הוא חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את פריטטה ולתת לו לעמוד 5 דקות.
7
חותכים לפרוסות ומגישים.