קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פריטטה אספרגוס

פריטטה אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Frittatan אספרגוס. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, lacto אובו צמחוני, מתכון דל פחמימות, מגישה 4 . מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש חמאה, עירית, אספרגוס חנית, גבינה שוויצרית. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4314 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: פריטטה אספרגוס, אספרגוס פריטטה לשניים, ו פריטטה אספרגוס.

הוראות

1
מחממים חמאה למחבת חסינת תנור בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים בצלצלים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם מתרככים והופכים שקופים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
הוסף אספרגוס ומבשל במשך 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
מוסיפים תערובת ביצים: מקציפים את הביצים, גבינת ריקוטה יחד, ומלח, מערבבים את העירית ואת הטרגון.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
יוצקים את תערובת הביצים לתוך המחבת ומבשלים עד כמעט להגדיר, אבל עדיין נוזל על גבי, על 4 עד 5 דקות. בזמן הבישול, מראש תנור מטגן חום.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
למעלה עם גבינה צלוי: 
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
מפזרים גבינת Gruyere על הביצים ולשים בתנור כדי לטגן עד גבינה מותכת משחימים, והמרכז מוגדר, כ 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מחבת מהתנור עם כפפות תנור ולהחליק פריטטה על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
חתוך לפרוסות. (היזהר מאוד עם ידית המחבת החמה! אני בדרך כלל מקפיא את הידית של כל מחבת ארוכה מטופלים אני מוציא מהתנור כך שאף אחד לא בטעות מנסה להרים את המחבת על ידי הידית החמה.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: יין מבעבע

יין מבעבע זה הבחירה הכי טובה שלי לפריטטה. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. אתה יכול לנסות ברוט בציר צ ' ארלס Heidsieck. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 94 דולר לבקבוק.
צ 'ארלס Heidsieck וינטג' ברוט
צ 'ארלס Heidsieck וינטג' ברוט
צהוב זהוב מבריק, מבריק עם ניצוצות של ירוק ותסיסה עדינה. האף מורכב עם הערות של הדרים מסוכרים ופירות יבשים, עם גוונים של פקאן ואגוז לוז. ההתקפה היא שופעת חיים ומותקת לפני ציר למרקם עגול, נדיב יותר, ההלוואות לצפיפות יוד ומינרליות בולטת יותר. הגימור הארוך מבטא שפע של ניחוחות עשירים, הערות פורשות של קרמל והדר, כגון yuzu.תערובת: 60% פינו נואר, 40% שרדונה