פריטטה אספרגוס ופלפל אדום לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.77 דולר למנה. מנה אחת מכילה 290 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, עלי בזיליקום, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 49% . מתכונים דומים: פריטטה אספרגוס ואסיאגו , פריטטת אספרגוס פרמזן , ופריטטה בצל אביבי ואספרגוס .
הוראות
1
מניחים אספרגוס על נייר אפייה לא משומן; לטפטף 1/2 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
אופים ב-400 מעלות במשך 10-12 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
בקערה גדולה טורפים את הביצים, החלבונים, החלב, גבינת הפרמזן, המלח והפלפל; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפרונצ'יני, לקישוט
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות