פריטטה ירקות קלויים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פריטטן ירקות קלוי. צופה בדמות שלך? למתכון נטול גלוטן, ראשוני וקטוגני זה יש 293 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, גבינת פרמזן, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. נסו פריטטה ירקות קלויים, פריטטה ירקות קלויים, ו פריטטה אפויה של ירקות קלויים וגבינה שוויצרית עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מניחים את הקישואים,הפלפלים והבצל על תבנית.
מזלפים את שמן הזית, מפזרים 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל וזורקים היטב.
מוסיפים את השום, זורקים שוב ואופים עוד 15 דקות.
מוציאים מהתנור והופכים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
בינתיים, בקערה גדולה, מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי, פרמזן, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
במחבת מטגן 10 אינץ', ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל הירוק על אש בינונית-נמוכה למשך 1 דקה.
מוסיפים את הירקות הקלויים למחבת וזורקים עם הבצל הירוק.
יוצקים את תערובת הביצים על הירקות ומבשלים 2 דקות על אש בינונית-נמוכה מבלי לערבב.
מעבירים את התבנית לתנור ואופים את הפריטטה למשך 20 עד 30 דקות, עד שהיא תפוחה ומתייצבת באמצע.
מפזרים את הגרוייר ואופים עוד 3 דקות, עד שהגבינה פשוט נמסה.
חותכים ל -6 או 8 טריזים ומגישים חם.