פריטטה עגבניות, שום ותפוחי אדמה
עגבניות, שום, ופריטטה תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 297 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך בזיליקום, מלח, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עגבניות, בייקון, ופריטטה שום קלוי במחבת, עגבניות תירס תפוחי אדמה נקניק פסטו פריטטה, ו פריטטה פטריות שום (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד ביצים שלמות, לבנים, 1/4 כוס פרמזן, בזיליקום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה.
לבשל שום ב 1 כף שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' (רצוי nonstick ו ovenproof) על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מעבירים שום עם כפית מחוררת לקערה.
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת ו sautéover חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רק במכרז, על 6 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת לקערה עם שום.
מוסיפים 1 כף שמן ועגבניות למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד עגבניות חום ועורות לפצל, על 4 דקות.
מוסיפים את הכף הנותרים שמן ותפוחי אדמה עם שום למחבת, מתפשטים באופן שווה, ומפזרים 1/4 כפית מלח 1/4 פלפל כפית.
יוצקים ביצה על ירקות ומבשלים על חום גבוה בינוני, מרימים ביצה מבושלת סביב הקצוות לתת ביצה לא מבושל לזרום מתחת, 3 דקות. הפחת את החום עד בינוני ומבשל, מכוסה, 5 דקות יותר (המרכז יהיה לח).
הסר את המכסה ואת מטגן פריטטה 5 עד 7 אינץ ' מהחום עד שנקבע, על 5 דקות.
מפזרים למעלה באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס פרמזן, ואז לטגן עד גבינה נמסה פריטטה הוא חום זהוב, 2 עד 3 דקות יותר.
להחליק על מגש לחתוך לתוך 4 טריזים.
* אם המחבת שלך אינה חסינה, לעטוף להתמודד עם רדיד כבד חובה (או שכבה כפולה של נייר רגיל) לפני צולה.