פריטטה פסטה טימין
פריטטה של פסטה טימין עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 267 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קצפת, פסטה פנה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 19 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו פריטטה כרובית מוקפצת עם טימין, פריטטה עם פטריות, טימין וגבינת פרמיגיאנו, ו פריטטה פלפל כתום עם טימין טרי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים והשמנת. מערבבים פנימה את הגבינה, הפסטה, 2 כפות הטימין, הפטרוזיליה, גרידת הלימון, המלח והפלפל.
במחבת טפלון בגודל 10 אינץ ' מחממים את השמן על אש בינונית.
יוצקים את תערובת הביצים לתבנית ומבשלים 7 עד 8 דקות עד שהקצוות מתחילים להשחים.
מוציאים את המחבת מהחום. בעזרת מרית החלק את הפריטטה לצלחת ארוחת ערב. הופכים בזהירות את הפריטטה למחבת וממשיכים לבשל עד ליציבות, 5 עד 6 דקות
חותכים לטריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.