פריטטה תרד ותפוחי אדמה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? פריטטה תרד ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. אם יש לכם פלפל טחון, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה, בשר חזיר & פריטטה תרד, תפוחי אדמה-פלפל-פריטטה תרד, ו תרד טרי ופריטטה תפוחי אדמה חדשה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. מכניסים תבנית אפייה לתנור לחימום מראש.
בקערה גדולה לשלב 1 כף שמן קנולה עם 1 כפית מלח 1/4 פלפל כפית.
מוסיפים את תפוחי האדמה הפרוסים לקערה וזורקים למעיל.
הסר את תבנית האפייה מהתנור, והוסף את פרוסות תפוחי האדמה, וודא שהן כולן בשכבה אחת.
מעבירים לתנור ואופים במשך 8 דקות.
במחבת, לחמם את 2 כפות הנותרים של השמן על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך 2 דקות. מערבבים את השום והתרד והטחון עוד 2 דקות.
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, החלב והמלח והפלפלפל הנותרים.
מערבבים את הגבינה ואת תערובת הבצל והתרד ומניחים בצד.
לרסס מחבת תנור הוכחה עם תרסיס בישול nonstick. להנמיך את התנור ל 350 מעלות F.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומוסיפים אותם למחבת.
יוצקים את תערובת הביצים ומעבירים את המחבת לתנור.
אופים עד הביצים להגדיר, על 30 עד 35 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, ישירות מן המחבת.