פריך תפוחים קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פריך תפוח קל. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך קינמון טחון, סוכר חום בחוזקה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פריך תפוחים קל, פריך תפוחים קל, ו פריך תפוחים קל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל התפוחים לתוך 4 חלקים על קרש החיתוך, באמצעות הסכין.
חותכים את ליבת התפוח והזרעים. לקלף חלקים תפוח עם הסכין.
חותכים חלקים תפוח לפרוסות (אתה צריך בערך 4 כוסות). שים פרוסות תפוח במחבת.
שים את הסוכר החום וקינמון בקערה הקטנה. מערבבים עם הכף עד מעורבב.
מפזרים תערובת סוכר על תפוחים.
יוצקים את המים על תפוחים.
שים את הקמח, סוכר מגורען ומרגרינה בקערה הבינונית.
מערבבים עם הידיים עד התערובת מתפוררת.
מפזרים תערובת מתפוררת על תפוחים.
אופים 45 עד 50 דקות או עד תפוחים רכים ציפוי זהוב חום. השתמשו במחזיקי הסיר להוציא את המחבת מהתנור. מגניב במשך 10 דקות על מתלה קירור חוט.
מגישים עם גלידה או קצפת, אם אתה רוצה.