קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות53
מגזין

טאקו חזיר מטוגן.

טאקו חזיר מטוגן.
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות ותביאו טומטילו, אבוקדו, עלה דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו חזיר מטוגן., טאקו חזיר קוריאני מטוגן, ו טאקו חזיר מטוגן בצ'יפוטלה.

הוראות

1
שים את הצ ' ילי לתוך קערה קטנה לכסות עם מים חמים; להפריש. במחבת תחתית גדולה וכבדה עם מכסה הולם הדוק, מחממים 3 כפות שמן זית. בנדיבות העונה חזיר עם מלח ופלפל. חום את הבשר היטב משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד; להסיר את הבשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הבצל, פלפל, שום, כמון, טימין, עלה דפנה; מטגנים עד מתרכך, על 5 דקות, גירוד את חתיכות השחמה במחבת. גזע וזרע צ ' יילס ספוג שומר את הנוזל השריה; יד לקרוע אותם לתוך הסיר. להחזיר את הבשר למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו. מעל הבשר עם העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
יוצקים את צ ' ילי השריית נוזל, מאמץ את כל הזרעים, עד שהוא כמעט מכסה את הבשר; להוסיף מים אם אתה צריך יותר נוזל. לסחוט את מיצי הכתום והליים לתוך הסיר ולהוסיף את הקליפות. מביאים את הנוזל לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים במשך כ 1 1/2 שעות, או עד החזיר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הסר את הבשר על מגש לכסות כדי להתחמם. מסננים את צמות נוזל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
לגרוס את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
6
מוסיפים חלק מהנוזל הקלייה השמור אם הבשר יבש. קח טורטייה ולמקם על 2 כפות של התערובת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מקשטים עם אבוקדו, צנוניות, סלסה ורדה; מקפלים את הצדדים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
8
שים את masa harina בקערה ומערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים כ-1 כוס מים חמים ומערבבים עם הידיים; מוסיפים עוד מים לפי הצורך עד שהבצק מתאחד. ללוש במשך כמה דקות כדי להחליק את הבצק. הבצק צריך להיות מוצק וקפיצי ולא צריך להיצמד לידיים שלך. מבחן על ידי יצירת דיסק קטן, אם זה סדקים סביב הקצוות אתה צריך יותר מים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
מניחים חתיכת פלסטיק כבד (כמו משקית אשפה) על עיתונות טורטייה. טופס כדור 1 1/2 אינץ ' של בצק ומניחים אותו במרכז העיתונות. למעלה עם חתיכת פלסטיק אחרת, לסגור את העיתונות, ולדחוף את המנוף למטה כדי ליצור את טורטייה. (לחלופין, כדורי הבצק יכולים להיות מגולגלים בין יריעות פלסטיק עם מערוך.) פתח את העיתונות ולהסיר את השכבה העליונה של פלסטיק. בזהירות לקלף את tortilla את הפלסטיק התחתון ומניחים אותו על מחבת ברזל יצוק חם, ungreased; לבשל על 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את הטורטייה ומניח אותו על מגבת תה נקי; לשמור אותו מכוסה כדי לשמור אותו רך וגמיש. המשך עד שתשתמש בכל הכסף.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה

מרכיבים

2אנצ'ו צ' יילסאנצ'ו צ' יילס24ריבס, קצוץ טרי או קפואאבוקדו, פרוס דק, לקישוטאבוקדו, פרוס דק, לקישוט1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1קילוגרםכתף חזיר עצם-inכתף חזיר עצם-in794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שלמות, מרוסקות יד מרוסקתעגבניות שלמות, מרוסקות יד מרוסקת2צ'ילי צ' יפוטלה מיובשצ'ילי צ' יפוטלה מיובש1קבוצותעלי כוסברה טריים, קצוצים בצפיפותעלי כוסברה טריים, קצוצים בצפיפות4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ3שיני שוםשיני שום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחוןכמון טחון2(יכול להיות או להרחיק)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חלפיניו, נבלעחלפיניו, נבלע1ליים, מיץליים, מיץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1ליים, חצויליים, חצוי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1קטןבצל ספרדי, רובעבצל ספרדי, רובע2בצל, קצוץבצל, קצוץ1כתום, חצויכתום, חצוי24ריבס, קצוץ טרי או קפואצנוניות, פרוסות דקות, לקישוטצנוניות, פרוסות דקות, לקישוט1פלפל אדום, זרע וקצוץפלפל אדום, זרע וקצוץ11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)24ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל4sprigs2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)tomatillos, קליפה ושטףtomatillos, קליפה ושטף4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.