מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות ותביאו טומטילו, אבוקדו, עלה דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו חזיר מטוגן., טאקו חזיר קוריאני מטוגן, ו טאקו חזיר מטוגן בצ'יפוטלה.
הוראות
1
שים את הצ ' ילי לתוך קערה קטנה לכסות עם מים חמים; להפריש. במחבת תחתית גדולה וכבדה עם מכסה הולם הדוק, מחממים 3 כפות שמן זית. בנדיבות העונה חזיר עם מלח ופלפל. חום את הבשר היטב משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד; להסיר את הבשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הבצל, פלפל, שום, כמון, טימין, עלה דפנה; מטגנים עד מתרכך, על 5 דקות, גירוד את חתיכות השחמה במחבת. גזע וזרע צ ' יילס ספוג שומר את הנוזל השריה; יד לקרוע אותם לתוך הסיר. להחזיר את הבשר למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו. מעל הבשר עם העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
יוצקים את צ ' ילי השריית נוזל, מאמץ את כל הזרעים, עד שהוא כמעט מכסה את הבשר; להוסיף מים אם אתה צריך יותר נוזל. לסחוט את מיצי הכתום והליים לתוך הסיר ולהוסיף את הקליפות. מביאים את הנוזל לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים במשך כ 1 1/2 שעות, או עד החזיר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מוסיפים חלק מהנוזל הקלייה השמור אם הבשר יבש. קח טורטייה ולמקם על 2 כפות של התערובת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מקשטים עם אבוקדו, צנוניות, סלסה ורדה; מקפלים את הצדדים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 קילו חזה הודו
8
שים את masa harina בקערה ומערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים כ-1 כוס מים חמים ומערבבים עם הידיים; מוסיפים עוד מים לפי הצורך עד שהבצק מתאחד. ללוש במשך כמה דקות כדי להחליק את הבצק. הבצק צריך להיות מוצק וקפיצי ולא צריך להיצמד לידיים שלך. מבחן על ידי יצירת דיסק קטן, אם זה סדקים סביב הקצוות אתה צריך יותר מים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
מניחים חתיכת פלסטיק כבד (כמו משקית אשפה) על עיתונות טורטייה. טופס כדור 1 1/2 אינץ ' של בצק ומניחים אותו במרכז העיתונות. למעלה עם חתיכת פלסטיק אחרת, לסגור את העיתונות, ולדחוף את המנוף למטה כדי ליצור את טורטייה. (לחלופין, כדורי הבצק יכולים להיות מגולגלים בין יריעות פלסטיק עם מערוך.) פתח את העיתונות ולהסיר את השכבה העליונה של פלסטיק. בזהירות לקלף את tortilla את הפלסטיק התחתון ומניחים אותו על מחבת ברזל יצוק חם, ungreased; לבשל על 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.