פריכיות תפוחי אדמה-צ'אטני (סב-פורי)
תפוחי אדמה-צ'אטני צ' יפס (סב-פורי) דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סב, כוסברה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, שלם 30 וטבעוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו פריכיות תפוחי אדמה-צ'אטני (סב-פורי), סב פורי, איך להכין סב פורי, מומבאי סב פורי, ו פאני פורי, איך מכינים פאני פורי / פאני פורי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים שבבים בשכבה אחת על פלטות. תפוח אדמה תלולית, ואז בצל, באותה מידה על צ ' יפס.
מעל כל שבב כ-1/2 כפית כל יוגורט חריף וצ 'אטני תמרינדי, 1/4 כפית צ' אטני ירוק, 1 כפית סב ו-1/4 כפית כוסברה.
יוגורט חריף: בקערה מערבבים 6 כפות יוגורט רגיל ללא שומן, ו 1/4 כפית כל כמון טחון, סוכר ומלח. עושה על 6 כפות.
צ 'אטני ירוק: בבלנדר, שלבו 1 כוס כוסברה טרייה קצוצה גס; 2 צ 'ילי ג' לפאו טריים (1 עוז. סך הכל), שטוף, נבע ופרוס; 1 כף קוקוס מיובש מגורר לא ממותק; 1 כף מיץ ליים; ו 1/2 כפית כל סוכר ומלח. מערבולת עד חלקה, הוספת רק מספיק מים (2 עד 4 כפות) כדי להקל על מיזוג. מכסים ומצננים עד 1 יום. עושה על 1/3 כוס.