לך לחנות ותביא ציר עוף, מלח, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 83%. מתכונים דומים: פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה.
הוראות
1
מביאים מים לפסטה לרתיחה. מלח המים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה, כ -7 עד 8 דקות. השתמש מקלף ירקות לעשות סרטים של גזר וקישואים. שמור את הירקות שטוחים על הדלפק ולהפעיל את מקלף את אורך הירקות. זרוק את הגזר וקישואים לתוך מי הפסטה במשך 4 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קולף
2
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני עם שמן זית וחמאה כתית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מטגנים את שאלוט ושום 3 עד 4 דקות ואז מוסיפים אפונה וחום דרך, 2 דקות, מערבבים ביין, להפחית במשך חצי דקה ומערבבים במלאי. לזרוק פסטה סחוטה וירקות עם הרוטב, מתבלים עם מלח ופלפל, ומשלבים עם גבינה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים