קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל בולוניה מטוגן

תבשיל בולוניה מטוגן
תבשיל נקניק מטוגן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 758 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, גבינת צ'דר, תפוחי אדמה חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . , שהוא מוצק. נסו ביצת עין וכריך נקניק, כריך הנקניק המטוגן של קארל ג'ון, ו נקניק מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את פרוסות בולוניה במחבת החמה עד השחמה משני הצדדים, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת. לנגב שומן עודף מן המחבת, להפחית את החום בינוני, ומערבבים את החמאה ואת הבצל. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הבצל לתוך פירה חם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מורחים חצי מחית תפוחי האדמה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
שכבה עם חצי נקניק מטוגן, ומפזרים חצי מהגבינה. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש עד שהגבינה תוססת, והמרכז חם, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן