תבשיל בולוניה מטוגן
תבשיל נקניק מטוגן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 758 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, גבינת צ'דר, תפוחי אדמה חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . , שהוא מוצק. נסו ביצת עין וכריך נקניק, כריך הנקניק המטוגן של קארל ג'ון, ו נקניק מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את פרוסות בולוניה במחבת החמה עד השחמה משני הצדדים, על 1 דקה לכל צד.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת. לנגב שומן עודף מן המחבת, להפחית את החום בינוני, ומערבבים את החמאה ואת הבצל. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הבצל לתוך פירה חם.
מורחים חצי מחית תפוחי האדמה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
שכבה עם חצי נקניק מטוגן, ומפזרים חצי מהגבינה. חזור עם שאר החומרים.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש עד שהגבינה תוססת, והמרכז חם, כ -30 דקות.