פרמזן בקר עם פסטה שיער מלאך שום
. אם יש לך פסטה שיער מלאך, סטייק קוביית בקר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פסטה משיער מלאך עם שום, עשבי תיבול, ופרמזן, כדורי פרמזן חריפים עם פסטה שיער מלאך, ו לימון פרמזן אנג'ל שיער פסטה עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חותכים סטייק קובייה לתוך חתיכות הגשה בגודל. מעיל בשר עם פירורי לחם וגבינת פרמזן.
מחממים שמן זית במחבת גדולה, ומטגנים 1 כפית שום במשך 3 דקות. מטגנים מהירים (חום במהירות משני הצדדים) בשר.
מניחים בשר בתבנית אפייה תבשיל, קצוות חופפים מעט.
מניחים טבעות בצל ופלפלים על גבי בשר, ויוצקים רוטב מרינרה על כל.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 45 דקות, בהתאם לעובי הבשר.
מפזרים מוצרלה על בשר ולהשאיר בתנור עד מבעבע.
מסננים, וזורקים חמאה ו 1 כפית שום. לטעם שום חזק יותר, מתבלים באבקת שום. למעלה עם פרמזן מגוררת ופטרוזיליה לצבע.
מגישים בשר ורוטב על גבי ערימה של פסטה! רמז: הפוך את הבשר לפני הזמן, ומקרר במשך הלילה, החומצה ברוטב העגבניות תהיה לרכך את הבשר עוד יותר. אם אתה עושה את זה, לשמור את המוצרלה עד הרגע האחרון.