פודינג לחם שוקולד-קינמון עם רוטב פטל
פודינג לחם שוקולד-קינמון עם רוטב פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 346 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם חלבוני ביצה, שוקולד למחצה, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד-פטל, פודינג לחם קינמון וצימוקים עם רוטב רום, ו קינמון רול לחם פודינג עם רוטב בורבון.
הוראות
מעיל צלחת אפייה 2 ליטר עם ספריי בישול.
מערבבים היטב סוכר וקינמון בקערה גדולה; מערבבים היטב.
מוסיפים ביצים, חלבונים, וניל ומלח; מערבבים היטב. מערבבים בהדרגה בחלב.
מוסיפים את קוביות הלחם והשוקולד; מערבבים היטב ולתת לעמוד 5 דקות.
העברת תערובת לתבנית אפייה.
אופים במשך 50-55 דקות או עד נפוח ולהגדיר במרכז.
בואו לעמוד לפחות 10 דקות.
בעוד פודינג אופה, מחית פטל מופשר עם הסירופ שלהם במעבד מזון.
העברת תערובת למסננת להציב מעל קערה. לחץ על מוצקים עם כף עץ; להשליך זרעים. רוטב רזרבי. כפית 1/8 של פודינג לקערות קינוח או כוסות.
מקשטים עם פטל טרי וזרעי נענע, אם תרצה.