תבשיל עוף בטטה
תבשיל עוף בטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-65 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן זית, חצי וחצי, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 91%. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל עוף ובטטה, ו עסקת ארוחה שבועית: תבשיל עוף בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שמתחילים להפוך לזהובים.
מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים והגזר; מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות, עד להשחמה קלה.
הזז את הירקות לצדדים של המחבת, והשאיר את המרכז ברור.
מוסיפים את העוף; מבשלים ומערבבים עד צרוב מכל הצדדים. פזר את הקמח מעל, ומערבב אותו. בהדרגה מערבבים במניות העוף, ערבוב בזהירות כך שאין גושי קמח טופס. לגרד כל פיסת מזון מהחלק התחתון של המחבת בזמן שאתה עושה את זה.
יוצקים את היין האחרון, ומערבבים דרך.
להעביר צלחת תבשיל לכסות עם מכסה.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש.
הסר מהתנור, ולתת לו להתקרר רק קצת לפני ערבוב בקרם (או אחר זה עלול להתכרבל).