פרמזן ופפריקה מעושנת פריקו
פרמזן ופפריקה מעושנת עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 99 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג תרד פרמזן עם פריקו, עוף פפריקה מעושן על אורז, ו צ'יפס מנגל פפריקה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק גבינה ופפריקה בקערה גדולה.
לרסס מחבת nonstick קטנה עם ספריי nonstick.
מניחים מעל חום בינוני-נמוך. זרוק 1/4 תערובת גבינות כוס תל במרכז המחבת.
התפשט ל-3 עד 4 אינץ ' עגול. מבשלים עד נמס לחלוטין, מבעבע בכל רחבי, ובראונינג בקצוות, על 1 1/2 דקות.
הסר מחבת מהחום; תן לעמוד עד עצירות מבעבע. שחרר את הקצוות והפוך את פריקו. להחזיר מחבת לחום בינוני-נמוך ומבשלים פריקו עד הזהב בתחתית, על 1 דקה.
להעביר מגבות נייר לניקוז. חזור עם שאריות תערובת הגבינה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
טעמים מלוחים, מעושנים צריך פינו גריג ' יו פריך כמו 2005 Blason (איטליה, 9$).
* לפעמים שכותרתו Pimentón Dulce או Pimentón de La Vera Dulce; זמין בכמה סופרמרקטים, בחנויות מזון מיוחדות, ומ tienda.com.