פרמזן חצילים וקישואים בסיר האיטי
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו 45 דקות. אם יש לכם שמן קנולן, גבינת פרמזן, רוטב ספגטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את הקישואים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם ריבועי קינוח קישואים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 60%. ציון זה מוצק. נסו לזניה לבישול איטי בקיץ עם קישואים וחצילים, קישואים פרמזן וחצילים, ו חציל וקישואים פרמזן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מקציפים ביצים עם מים בקערה רדודה.
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה נפרדת.
טובלים פרוסת חציל בביצים טרופות משני הצדדים ולוחצים בעדינות לפירורים לציפוי. מניחים בצד על צלחת. חזור על הפעולה עם פרוסות החצילים והקישואים שנותרו.
תנו לירקות מצופים לנוח כ -5 דקות לקביעת הציפוי.
יוצקים שמן קנולה למחבת גדולה וממלאים את התבנית לעומק של לפחות 2 סנטימטרים בשמן.
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהשמן כמעט מעשן, בערך 10 דקות.
מטגנים 5 עד 7 פרוסות חצילים וקישואים למנה בשמן החם עד להזהבה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מסננים על צלחת מרופדת במגבות נייר. חזור על טיגון הירקות המצופים שנותרו.
יוצקים כ 1/2 כוס רוטב ספגטי לתוך חרס של סיר איטי.
הניחו פרוסות חצילים וקישואים מעל הרוטב; למעלה עם כ 1/4 כוס גבינת מוצרלה ו 1/4 כוס תערובת גבינת פרמזן-רומנו על ירקות. חזור על שכבות של רוטב, חצילים ופרוסות קישואים וגבינה. כשכל פרוסות החציל והקישואים מרובדים, מעליהם את כל הרוטב שנותר.
מבשלים על נמוך עד שהרוטב מבעבע, 6 עד 8 שעות.
מניחים להתקרר 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.