פרמזן-מרק בצל
מרק פרמזן-בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אפונה, מנטה ומרק בצל אביב עם עוגיות פרמזן, Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, ו שיפון בצל פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב חמאה, בצל וסוכר; לטגן 20 עד 25 דקות או עד בצל הם זהובים. מערבבים בקמח; ממשיכים לבשל במשך 3 עד 5 דקות.
מוסיפים מים ומבשלים, מכוסים חלקית, במשך 30 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל, מתמזגים היטב.
ממלאים 4 קערות חסינות לתנור במרק; מעל כל אחת עם פרוסת לחם ומפזרים בנדיבות עם גבינת פרמזן.
אופים ב 400 עד גבינה נמסה.