קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פרמזן עוף וחצילים

פרמזן עוף וחצילים
המתכון עוף פרמזן חצילים מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, ו ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 498 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו עגבניות בפרה, מלח, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: חציל ועוף פרמזן, פרמזן עוף וחצילים, ו עוף בגוון בהיר וחצילים פרמז'ן.

הוראות

1
תחמם את המטגן. מסדרים את החצילים בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה. מעיל שני הצדדים של החצילים עם 2 1/2 כפות של השמן ומפזרים 1/2 כפית מלח 1/4 פלפל כפית. צלייה, פונה פעם אחת, עד השחמה, על 5 דקות לכל צד. כבה את המטגן וחמם את התנור ל-42
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את העוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל ולהוסיף למחבת. באופן חלקי לבשל את העוף במשך 2 דקות לכל צד ולהסיר מהמחבת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את העוף לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
שמן צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ'. שים שליש החצילים בשכבה אחת בצלחת. למעלה עם חצי מהעוף, חצי מהעגבניות, חצי המוצרלה, שליש מהפרמזן, חצי מהבזיליקום, ושאר 1/4 כפית מלח. חזור עם שליש נוסף של החצילים, העוף הנותר, עגבניות, ומוצרלה, שליש נוסף של הפרמזן, ואת בזיליקום הנותר. למעלה עם החצילים הנותרים ומפזרים עם הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
טפטוף עם הנותרים 1/2 שמן כפות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
אופים במשך 20 דקות ולתת לשבת במשך 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
המלצת יין: יין אדום איטלקי כגון נביולו במחיר סביר מאזור פיימונטה או לומברדיה יש שפע של חומציות וגוף לעמוד על הטעם העשיר של מנה זו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו