פרמזן פולנטה ורוטב נקניקים פיקנטי
פרמזן פולנטן ורוטב נקניק חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.11 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 312 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם נקניקיית עוף עגבניות מיובשת, מים, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב לא מלח הוסיף עגבניות חתוכות לקוביות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו פרמזן פולנטן ורוטב נקניקים פיקנטי, ריגטוני עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, ארוגולה ופרמזן, ו פרמזן פולנטה עם נקניק ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שמן למחבת, מתערבל למעיל.
מוסיפים נקניק; מטגנים במשך 3 דקות או עד להשחמה.
מוסיפים בצל; מטגנים במשך 5 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים שום; מטגנים 30 שניות.
מוסיפים אורגנו, פלפל ועגבניות; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, ומבשלים 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 1/4 כוס בזיליקום למחבת; מבשלים 5 דקות או עד שהרוטב מסמיך.
שלב מרק ומים בסיר גדול; מביאים לרתיחה.
מוסיפים פולנטה; מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות או עד שהם סמיכים, תוך ערבוב תדיר עם מטרפה. מערבבים חצי גבינה.
מניחים 2/3 כוס פולנטה בכל אחת מ -4 קערות; למעלה עם כ -3 / 4 כוס רוטב. למעלה כל מנה עם 1 כף בזיליקום 1 כף גבינה.