קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פרנץ ' טוסט בן לילה פרליין

פרנץ ' טוסט בן לילה פרליין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל טוסט פרלין לילה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 642 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, אגוז מוסקט טחון, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3979 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: פרנץ ' טוסט פרליין, פרנץ ' טוסט פרליין-פקאן, ו פודינג לחם מטוגן פרליין.

הוראות

1
גריז קל 9 אינץ 'x 13 אינץ' פאן או רדוד 2-quart casserole.To הפוך את זיגוג: להמס את החמאה בסיר, ומערבבים את הסוכר החום וסירופ. להביא את התערובת לרתיחה, בישול עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים את הזיגוג לתוך מחבת מוכן, להפיץ אותו לפינות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הנח את פרוסות הלחם במחבת, על גבי glaze.To הפוך את פודינג, לטאטא יחד את הקרם, ביצים או תחליף ביצה, וניל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים את הלחם במחבת, דוחפים את הלחם למטה לתוך פודינג.מכסים את המחבת, ומקררים בין לילה, או עד 24 שעות.כאשר אתה מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 177°. להפוך את ציפוי על ידי ערבוב יחד את הסוכר החום, אגוז מוסקט, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
נייר אורזנייר אורז
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים אותו באופן שווה על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
אופים את הלחם המטוגן במשך 40 עד 45 דקות, עד שהוא מבעבע והחלק העליון משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
הסר אותו מהתנור, ולאפשר לו להתקרר במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
מגישים פרוסות לחם בודדות, הופכים אותו על הצלחת כך התחתונה syprupy הוא על גבי.מחממים תנור ל 425Crumble ומבשלים נקניק במחבת על חום בינוני עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
ניקוז.שורה תחתונה של משומן 9?x13? צלחת אפייה עם בצק רול סהר, הקשה בחוזקה ניקובים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות גבינת תהליך (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'4 אונקיות גבינת תהליך (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
מפזרים נקניק וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
11
להקציף, ביצים, חלב, מלח ופלפל בקערה עד מעורבב ויוצקים על נקניק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
12
אופים 15 דקות. או עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
13
בואו לעמוד 5 דקות. לפני חיתוך והגשה
14
מקררים שאריות
15
קו גיליון עוגיות גדול עם קצה עם נייר קלף או תנור foilpreheat בדיל350°מעיל עבה בייקון פרוס בשיבוץ על גיליון עוגיות (לא חופפים)אופים במשך 30 דקות.* להיות זהיר מאוד הסרת המחבת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
בייקון עבה לחתוךבייקון עבה לחתוך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בייקון עבה לחתוךבייקון עבה לחתוך0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)12שרימפס וורידיםלחם צרפתי או איטלקי פרוס 1/2? עבה מספיק כדי לכסות את התחתית של 9? אקס-13? פאן (השתמשתי כיכר לחם צרפתי כפרי)לחם צרפתי או איטלקי פרוס 1/2? עבה מספיק כדי לכסות את התחתית של 9? אקס-13? פאן (השתמשתי כיכר לחם צרפתי כפרי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסדבש, סירופ מייפל או סירופ תירס (השתמשתי בסירופ של גברת חמאה וורת)דבש, סירופ מייפל או סירופ תירס (השתמשתי בסירופ של גברת חמאה וורת)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רולססססברי סהררולססססברי סהר4ביצים, מכותביצים, מכות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מוצרלה גרוסה (השתמשתי בתערובת של גבינות, מוצרלה, צ'דר, קולבי)גבינת מוצרלה גרוסה (השתמשתי בתערובת של גבינות, מוצרלה, צ'דר, קולבי)2חתיכות טופי הית' ברחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית