פרנץ ' טוסט בן לילה פרליין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל טוסט פרלין לילה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 642 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, אגוז מוסקט טחון, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3979 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: פרנץ ' טוסט פרליין, פרנץ ' טוסט פרליין-פקאן, ו פודינג לחם מטוגן פרליין.
הוראות
גריז קל 9 אינץ 'x 13 אינץ' פאן או רדוד 2-quart casserole.To הפוך את זיגוג: להמס את החמאה בסיר, ומערבבים את הסוכר החום וסירופ. להביא את התערובת לרתיחה, בישול עד שהסוכר נמס.
יוצקים את הזיגוג לתוך מחבת מוכן, להפיץ אותו לפינות.
הנח את פרוסות הלחם במחבת, על גבי glaze.To הפוך את פודינג, לטאטא יחד את הקרם, ביצים או תחליף ביצה, וניל, ומלח.
יוצקים את הלחם במחבת, דוחפים את הלחם למטה לתוך פודינג.מכסים את המחבת, ומקררים בין לילה, או עד 24 שעות.כאשר אתה מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 177°. להפוך את ציפוי על ידי ערבוב יחד את הסוכר החום, אגוז מוסקט, וקינמון.
מפזרים אותו באופן שווה על הלחם.
אופים את הלחם המטוגן במשך 40 עד 45 דקות, עד שהוא מבעבע והחלק העליון משחימים קלות.
הסר אותו מהתנור, ולאפשר לו להתקרר במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים פרוסות לחם בודדות, הופכים אותו על הצלחת כך התחתונה syprupy הוא על גבי.מחממים תנור ל 425Crumble ומבשלים נקניק במחבת על חום בינוני עד השחמה.
ניקוז.שורה תחתונה של משומן 9?x13? צלחת אפייה עם בצק רול סהר, הקשה בחוזקה ניקובים לאטום.
להקציף, ביצים, חלב, מלח ופלפל בקערה עד מעורבב ויוצקים על נקניק.
אופים 15 דקות. או עד שנקבע.
בואו לעמוד 5 דקות. לפני חיתוך והגשה
קו גיליון עוגיות גדול עם קצה עם נייר קלף או תנור foilpreheat בדיל350°מעיל עבה בייקון פרוס בשיבוץ על גיליון עוגיות (לא חופפים)אופים במשך 30 דקות.* להיות זהיר מאוד הסרת המחבת מהתנור.