פרפה הדר עם אננס ומנגו
פרפה הדר עם אננס ומנגו נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מים, גרידת לימון, אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו פרפה הדרים, פרפה פרי הדר בננה, ו פרפה פירות הדר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור סירופ קפוא: באמצעות סכין קילוף, לפצל את שעועית וניל לשניים לגרד את הזרעים.
מניחים את הזרעים ואת התרמיל הריק בסיר בינוני.
מוסיפים את המים ומקציפים עד שזרעי הוניל נפרדים.
מוסיפים את הסוכר, מיץ לימון, גרידת לימון, מיץ ליים, וגרידת ליים. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס. מבשלים במשך 5 דקות, להסיר את המחבת מן החום, מגניב לחלוטין, על 20 דקות.
הסר את תרמיל וניל ולהשליך.
יוצקים לתוך צלחת זכוכית 8 על 8 אינץ ' להקפיא לפחות 10 שעות או רצוי לילה עד קפוא (תערובת עדיין יהיה מעט).
לציפוי: בקערה קטנה, מערבבים יחד את קרם פרש וסוכר. תניח בצד.
כדי לשרת: לחלק את המנגו בין 4 כוסות קינוח. באמצעות כף או כף גלידה, כפית שכבה של סירופ קפוא על גבי. לחלק את האננס ולמקם על גבי. כפית שכבה נוספת של סירופ קפוא על גבי.
טפטף את החלק העליון של parfaits עם ציפוי לשרת מיד.