קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

פרפה הדר עם אננס ומנגו

פרפה הדר עם אננס ומנגו
פרפה הדר עם אננס ומנגו נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מים, גרידת לימון, אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו פרפה הדרים, פרפה פרי הדר בננה, ו פרפה פירות הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור סירופ קפוא: באמצעות סכין קילוף, לפצל את שעועית וניל לשניים לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מניחים את הזרעים ואת התרמיל הריק בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את המים ומקציפים עד שזרעי הוניל נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את הסוכר, מיץ לימון, גרידת לימון, מיץ ליים, וגרידת ליים. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס. מבשלים במשך 5 דקות, להסיר את המחבת מן החום, מגניב לחלוטין, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את תרמיל וניל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
6
יוצקים לתוך צלחת זכוכית 8 על 8 אינץ ' להקפיא לפחות 10 שעות או רצוי לילה עד קפוא (תערובת עדיין יהיה מעט).
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
7
לציפוי: בקערה קטנה, מערבבים יחד את קרם פרש וסוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
כדי לשרת: לחלק את המנגו בין 4 כוסות קינוח. באמצעות כף או כף גלידה, כפית שכבה של סירופ קפוא על גבי. לחלק את האננס ולמקם על גבי. כפית שכבה נוספת של סירופ קפוא על גבי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
9
טפטף את החלק העליון של parfaits עם ציפוי לשרת מיד.