קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

פרפה קוקוס-ליים

פרפה קוקוס-ליים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו לימונים, יוגורט דל שומן, סורבה קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אננס-קוקוס Frappe, Frape מוקה קוקוס, ו פפרמינט מוקה {עם חלב קוקוס}.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הקוקוס בצלחת עוגה; טוסט במשך כ 5 דקות, או עד הזהב; בואו מגניב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
באמצעות סכין חדה, לקלף את הלימונים, הסרת הדגש הלבן המר. עבודה על צנצנת של בלנדר, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הבלנדר. מחית את חלקי סיד ומיץ עם סורבה קוקוס ויוגורט עד חלקה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סורבהסורבה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
יוצקים את frapp למשקפיים, מקשטים עם קוקוס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב