פשטידות אוכמניות מטוגנות
פשטידות אוכמניות מטוגנות זה ... טבעוני קינוח. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן צמחי, קרום עוגה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו פשטידות מטוגנות אוכמניות, פשטידות אוכמניות., ו פשטידות אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מערבבים אוכמניות וסוכר מגורען.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומים. מערבבים לתוך תערובת אוכמניות. חזור לרתיחה מעל חום בינוני. לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן, או עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים בקליפה לימון. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה.
הסר קרום עוגה מן שקיות; לפרוש על משטח עבודה מקומח קלות.
מגלגלים כל קרום לסיבוב 12 אינץ'. עם חותך עגול 3 1/2 אינץ', לחתוך 9 סיבובים מכל קרום.
מברשת קצוות קרום עם מים. כפית על 1 תערובת כפית אוכמניות גדושה על מרכז כל קרום עגול. מקפלים בצק לשניים על מילוי; הקש קצוות עם מזלג לאטום.
מניחים פשטידות בשכבה אחת על גיליון עוגיות. להקפיא 1 שעה.
בטיגון עמוק או סיר כבד, חום 2 אינץ ' שמן 177°. מטגנים פשטידות בשמן חם על 1 דקה בכל צד או עד חום זהוב.
מפזרים אבקת סוכר מעל פשטידות.