פשטידות ג'ינג'ר אפרסק
פשטידות ג'ינג'ר אפרסק דורשות בערך שעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 862 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-5 מנות. הוא עובד היטב כקינוח. אם יש לכם מיץ לימון, קמח, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה לא כל כך מדהים. פשטידות יד ג'ינג'ר אפרסק ,הליבוט מזוגג עם ג'ינג'ר סויה עם ג'ינג'ר אפרסק , ופשטידות אפרסק בצנצנת דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים קמח ומלח; לחתוך בחמאה ולקצר עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה תוך כדי ערבוב עם מזלג עד לקבלת כדור.
מחלקים את הבצק לשבע חלקים; עוטפים כל אחד בניילון נצמד. מקררים כשעה או עד שקל לטפל.
על משטח מקומח קלות, מרדדים חמש מנות בצק שיתאימו ל-5 אינץ'. צלחת פאי.
העבירו את המאפה לצלחות פאי וקצצו ל-1/2 אינץ' מעבר לקצה הצלחות; קצוות חליל.
בקערה גדולה, זורקים אפרסקים עם מיץ לימון.
מערבבים את הסוכר, עמילן התירס, הג'ינג'ר והמלח.
מוסיפים לאפרסקים ומערבבים לציפוי.
מעבירים לקליפות פאי. מנקד בחמאה.
מעבירים את הפשטידות לתבנית אפייה.
אם רוצים גזרות דקורטיביות, מגלגלים את יתרת המאפה ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי; לחתוך עם חותכני עוגיות 1-in.. מסדרים מעל פשטידות. אם רוצים ציפוי שטרויזל, משלבים את המאפה שנותר עם ג'ינג'ר מגובש וסוכר גס; מפזרים מעל פשטידות.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה והמלית מבעבעת. מצננים על רשת.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם בחירה מצוינת עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. הריזלינג של Angel Late Harvest עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![Angel Late Harvest ריזלינג]()
Angel Late Harvest ריזלינג
האנג'ל של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנבצר מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלילים ומתוקים.