צריך קינוח צמחוני? פשטידות יד חבושים יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו פשטידות יד חזיר ואפונה, פשטידות יד תפוח, ו עוגות יד תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים חמאה לקוביות אינץ וחצי ומניחים במקפיא לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה של מיקסר לעמוד. התחל ערבוב על המהירות הנמוכה ביותר עם חיבור ההנעה. בהדרגה להוסיף חמאה, לאפשר לערבב עד חמאה מחולקת לא גדול יותר מאשר חתיכות אפונה בגודל. לטפטף לאט במים קרים עד הבצק פשוט מגיע יחד. לטפוח לשני דיסקים, לעטוף בחוזקה עם פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
עבור חבושים: לקלף חבושים לחתוך לרבעים, משפשף באופן קבוע עם לימון לחתוך כדי למנוע בראונינג. בזהירות לחתוך ליבות, ולאחר מכן לחתוך רבעים לרוחב לפרוסות בעובי סנטימטר רבעון. לזרוק עם מיץ לימון. בסיר גדול, לשלב חבוש עם סוכר, חמאה, שמנת, וניל ותבלינים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חבוש מבושל דרך תערובת הוא caramelized, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
חותכים כמה שיותר עיגולים של שלושה אינץ ' ככל שאתה יכול, שמירת שאריות, הנחת עיגולים על גיליון מצופה קלף כדי להירגע. חזור עם דיסק שני של בצק, ואז לגלגל שאריות לחתוך עיגולים רבים ככל שתוכל איתם. להשליך שאריות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מניחים 2 כפיות של חבושים במרכז כל עיגול בצק מקורר, ולאחר מכן להשתמש קצה האצבע כדי ביצה לשטוף את הקצה של חצי מכל עיגול. מקפלים חצי רחוץ מעל מילוי ולחץ בעדינות קצה לאטום.
מניחים פשטידות במקפיא 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך 3 חריצים קטנים בחלק העליון של כל עוגה, מברשת כל עוגה קלות עם שטיפת ביצים ומפזרים סוכר בגלם. פשטידות עשויות להיות קפואות לאפייה מאוחרת יותר בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר בגלם
תערובת עוגה טבעית באריזה
1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לפרוס פשטידות רבות ככל שאתה רוצה לאפות על גיליון אפייה מצופה קלף, שמירה על סנטימטר ביניהם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
אופים טרי או קפוא במשך עשר דקות, ולאחר מכן להפוך ואופים במשך בערך 10 דקות נוספות, עד 15 אם העוגות הוקפאו לראשונה. פשטידות נעשות כאשר בועות חבושים מ פתחי אוורור לחתוך וקרום הוא חום זהוב. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה.