קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

פשטידות יד חבושים

פשטידות יד חבושים
צריך קינוח צמחוני? פשטידות יד חבושים יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו פשטידות יד חזיר ואפונה, פשטידות יד תפוח, ו עוגות יד תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים חמאה לקוביות אינץ וחצי ומניחים במקפיא לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה של מיקסר לעמוד. התחל ערבוב על המהירות הנמוכה ביותר עם חיבור ההנעה. בהדרגה להוסיף חמאה, לאפשר לערבב עד חמאה מחולקת לא גדול יותר מאשר חתיכות אפונה בגודל. לטפטף לאט במים קרים עד הבצק פשוט מגיע יחד. לטפוח לשני דיסקים, לעטוף בחוזקה עם פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
עבור חבושים: לקלף חבושים לחתוך לרבעים, משפשף באופן קבוע עם לימון לחתוך כדי למנוע בראונינג. בזהירות לחתוך ליבות, ולאחר מכן לחתוך רבעים לרוחב לפרוסות בעובי סנטימטר רבעון. לזרוק עם מיץ לימון. בסיר גדול, לשלב חבוש עם סוכר, חמאה, שמנת, וניל ותבלינים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חבוש מבושל דרך תערובת הוא caramelized, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
הסר מהחום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם, אם אתה רוצה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני הרכבת פשטידות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
5
כדי להרכיב: על משטח מקומח קלות, לגלגל דיסק אחד של בצק כדי שמינית אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים כמה שיותר עיגולים של שלושה אינץ ' ככל שאתה יכול, שמירת שאריות, הנחת עיגולים על גיליון מצופה קלף כדי להירגע. חזור עם דיסק שני של בצק, ואז לגלגל שאריות לחתוך עיגולים רבים ככל שתוכל איתם. להשליך שאריות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
הפוך ביצה לשטוף על ידי מקציף חלמון ביצה עם מים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מניחים 2 כפיות של חבושים במרכז כל עיגול בצק מקורר, ולאחר מכן להשתמש קצה האצבע כדי ביצה לשטוף את הקצה של חצי מכל עיגול. מקפלים חצי רחוץ מעל מילוי ולחץ בעדינות קצה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
מניחים פשטידות במקפיא 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך 3 חריצים קטנים בחלק העליון של כל עוגה, מברשת כל עוגה קלות עם שטיפת ביצים ומפזרים סוכר בגלם. פשטידות עשויות להיות קפואות לאפייה מאוחרת יותר בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר בגלםסוכר בגלם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לפרוס פשטידות רבות ככל שאתה רוצה לאפות על גיליון אפייה מצופה קלף, שמירה על סנטימטר ביניהם.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
אופים טרי או קפוא במשך עשר דקות, ולאחר מכן להפוך ואופים במשך בערך 10 דקות נוספות, עד 15 אם העוגות הוקפאו לראשונה. פשטידות נעשות כאשר בועות חבושים מ פתחי אוורור לחתוך וקרום הוא חום זהוב. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)