פשטידות יד משמש מיובשים
צריך קינוח צמחוני? פשטידות יד משמש מיובש יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 273 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "שוגר", "שוגר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו פשטידות יד חזיר ואפונה, עוגות יד ברי, ו עוגות יד פטל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
מערבבים תערובת משמש, 1 כוס סוכר, חמאה, ותמצית וניל במעבד מזון 1 עד 2 דקות או עד חלקה, עוצרים כדי לגרד את הצדדים. מגניב.
רול 1 piecrust ללחוץ על קווי קיפול.
חותכים 6 (4 אינץ') מעגלים מאפה, rerolling לפי הצורך.
מברשת קצוות של עיגולים עם מים. כפית על 2 כפות תערובת משמש במרכז כל מעגל. מקפלים עיגולים במחצית, הקשה על הקצוות כדי לאטום.
מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות. חזור על ההליך עם שנותר piecrust ומילוי. מערבבים יחד ביצה ומים; מברשת על פשטידות.
מפזרים באופן שווה עם 3 כפות סוכר.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד הזהב.
* 1/4 כוס מים 1/4 כפית תמצית שקדים ניתן להחליף ליקר שקדים.
הערה: פשטידות ניתן אפוי מראש קפוא.