פשטידות סיר טורקיה ופנצ'טה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 632 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, סודה לשתיה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פנצ'טה, שעועית לבנה ופשטידות סיר מנגולד שוויצריות, פשטידות פנצ'טה, שעועית לבנה ופאי מנגולד שוויצרי-מבשלים כמו אלוףלבשל כמו אלוף, ו סיר אחד טורקיה צ'ילי מק + וידאו.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
למילוי: בסיר גדול מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם חומים ופריכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
5
יוצקים את הפנצ ' טה וכל מיצי הבישול על פטה מרופד במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פטה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מוסיפים לסיר את החמאה, שאלוט, גזר וטימין. מתבלים ב 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד שהגזר רך, 6 עד 8 דקות. מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה. להגביר את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את מרק העוף ומגרדים את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הפנצ ' טה המבושלת, השמנת הכבדה, הודו, האפונה, התירס, ואת יתרת המלח והפלפל. מבשלים במשך 3 דקות עד לחימום. בעזרת מצקת ממלאים את הרמקינס בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקת
9
לקרום: במעבד מזון דופקים יחד את הקמח, קמח התירס, המלח, אבקת האפייה והסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
10
מוסיפים את החמאה והגבינה ומעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. כשהמכונה פועלת מוסיפים 1/3 כוס חלב חמאה והשמן. מעבדים עד שהתערובת מתחילה ליצור כדור, מוסיפים חלב חמאה נוסף, 1 כפית בכל פעם, במידת הצורך. על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 10 אינץ 'בעובי של כ -1 / 4 אינץ'. בעזרת חותך עוגיות עגול בגודל 3 אינץ ' חותכים את הבצק ל -6 עיגולים ומניחים על גבי המלית.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
11
אופים עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע, 20 עד 25 דקות. מצננים 5 דקות לפני ההגשה.