פשטידת בשר בקר וחזיר
פשטידת בשר-בקר ובשר-חזיר היא ... ללא גלוטן מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 830 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, שום, דבש כף נדיב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פשטידת עוף מבושלת איטית., עוגת טמל בקר תירס, ו תבשיל טמל בשר (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה, להוסיף בשר חזיר סינטה וחום.
מוסיפים את הבצל, שום, צ ' יפוטלה, רוטב אדובו, כמון, כוסברה, אבקת קקאו, קינמון, מלח ופלפל, מבשלים 5 דקות כדי לרכך פיסות בצל. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיף את הבירה לגרד את הטפטוף.
מוסיפים 1 כוס בשר בקר וחום דרך לשלב את הטעמים ואז להתקרר לחלוטין ולאחסן עבור ארוחה מקדימה.
הלילה אתה רוצה לשרת עוגת טמלה, לחמם במחבת מעל חום בינוני בזמן שאתה עושה פולנטה בישול מהיר. מטאטא Preheat.
מחממים ציר עוף וחלב לרתיחה, ואז לטאטא בפולנטה ומבשלים עד עבה, 3 דקות. הערה של קוק: פולנטה צריכה להיות עבה מאוד.
מערבבים בחמאה ודבש ומתבלים במלח ופלפל שחור גס.
מורחים את הפולנטה העבה בשכבה זוגית על מילוי הטמלה. למעלה פולנטה עם גבינה וחום תחת broiler.