פשטידת בשר טחון ישנה
פשטידת בשר טחון עתיקת יומין דורשת סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 946 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם סיידר תפוחים, קינמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו בשר טחון, פשטידת בשר טחון, ו עוגיות בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי, לשלב סיידר בקר ותפוח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מכסים ומבשלים כ -20 דקות, או עד שהבשר רך.
הסר בשר וקוצצים גס, ואז להחזיר אותו לסיר.
מערבבים תפוחים קצוצים, סוכר, דומדמניות, צימוקים, קליפת הדר, חמאה וריבות דובדבנים.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, ציפורן, אגוז מוסקט, קינמון ומלח.
בואו להתבשל, חשוף, על אש נמוכה עד התערובת היא עבה מאוד, על 90 דקות. מערבבים דובדבנים ולהסיר מהחום.
מקררים היטב מכוסה לפחות שבוע לפני השימוש.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שים מילוי במעטפת עוגה בלתי מוסווית ומניח מאפה על גבי. Crimp קצוות לתקוע כמה חורים במאפה העליון.
מברשת למעלה עם שמנת ומפזרים סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד חום זהוב.