פשטידת בשר טחון עתיקת יומין דורשת סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 946 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם סיידר תפוחים, קינמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו בשר טחון, פשטידת בשר טחון, ו עוגיות בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי, לשלב סיידר בקר ותפוח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מכסים ומבשלים כ -20 דקות, או עד שהבשר רך.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בואו להתבשל, חשוף, על אש נמוכה עד התערובת היא עבה מאוד, על 90 דקות. מערבבים דובדבנים ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
6
מקררים היטב מכוסה לפחות שבוע לפני השימוש.
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שים מילוי במעטפת עוגה בלתי מוסווית ומניח מאפה על גבי. Crimp קצוות לתקוע כמה חורים במאפה העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מברשת למעלה עם שמנת ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד חום זהוב.