מנה אחת מכילה 1248 קלוריות, 162 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פירורי לחם, גזר, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו עוגת דייגים, עוגת דייגים, ו עוגת דייגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה, מערבבים את קורנפלקס, ביצה, פירורי לחם ופטרוזיליה. תניח בצד את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
קורנפלקס
פטרוזיליה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את הכרישה, גזר ובצל ומבשלים, ערבוב, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גזר
בצל
כרישה
5
מוסיפים את היין ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין
6
מוסיפים את המניה ותפוח האדמה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד שתפוח האדמה רך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מלאי
7
מוסיפים את האדוק, סלמון ומבשלים, מכוסה, עד מבושל רק דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.
סלמון
8
מוסיפים את השמנת והכוסברה ומביאים לרתיחה. מערבבים במיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
עלי וגבעולי כוסברה
קרם
9
מצקת את תערובת הדגים לתוך 4 (6 אינץ') קערות עגולות או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.