קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת חבושים עלומה בדבש

פשטידת חבושים עלומה בדבש
עוגת חבושים עלומה דבש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 270 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 15%. נסו חבושים עלומים, קראמבל חבושים עלומים, ו חבושים עלומים ועוגת פירות אדומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את חבוש פרוס, דבש, מים, וקורט של מלח במחבת (אתה צריך בערך תשע כוסות של פירות פרוסים). כסה את המחבת והבא אותו לרתיחה. להפחית את החום נמוך מאוד. מבשלים, מכוסה, עד הפרי הוא רך, על 8 דקות, ערבוב בזהירות פעם או פעמיים כדי למנוע שבירת הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שים מסננת על סיר ושופכים את חבוש מבושל לתוך מסננת, שומר על נוזל הבישול. שים את חבוש בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מרדדים את הבצק ו קו צלחת עוגה 9 אינץ'. מקררים את הבצק בזמן שאתה מכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מערבבים את הסוכר הלבן, קינמון, 1/2 כפית מלח, וקמח בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את תערובת הסוכר והחמאה לנוזל בישול חבושים שמורים ומביאים אותו לרתיחה. להפחית את החום לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לרוטב להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים תבנית על המדף הנמוך ביותר של התנור. מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים את חבושים מקורר לתוך מחבת מרופדת מאפה לכסות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הוסף את הקרום העליון, crimping את הקצה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
10
פתחי אוורור לחתוך או לדקור את הקרום עם מזלג כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
11
שים את העוגה על מחבת גיליון שחומם מראש ומיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
אופים עד הקצוות של הקרום הם חום זהוב, על 25 דקות. להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ואופים עד המיצים מבעבעים ואת הקרום הוא חום, כ 45 דקות יותר. מגניב על מדף לפחות שעתיים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק