קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת חבושים עלומה בדבש

פשטידת חבושים עלומה בדבש
עוגת חבושים עלומה דבש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 270 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 15%. נסו חבושים עלומים, קראמבל חבושים עלומים, ו חבושים עלומים ועוגת פירות אדומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את חבוש פרוס, דבש, מים, וקורט של מלח במחבת (אתה צריך בערך תשע כוסות של פירות פרוסים). כסה את המחבת והבא אותו לרתיחה. להפחית את החום נמוך מאוד. מבשלים, מכוסה, עד הפרי הוא רך, על 8 דקות, ערבוב בזהירות פעם או פעמיים כדי למנוע שבירת הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
שים מסננת על סיר ושופכים את חבוש מבושל לתוך מסננת, שומר על נוזל הבישול. שים את חבוש בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מרדדים את הבצק ו קו צלחת עוגה 9 אינץ'. מקררים את הבצק בזמן שאתה מכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
4
מערבבים את הסוכר הלבן, קינמון, 1/2 כפית מלח, וקמח בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את תערובת הסוכר והחמאה לנוזל בישול חבושים שמורים ומביאים אותו לרתיחה. להפחית את החום לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
6
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לרוטב להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
מניחים תבנית על המדף הנמוך ביותר של התנור. מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
יוצקים את חבושים מקורר לתוך מחבת מרופדת מאפה לכסות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
9
הוסף את הקרום העליון, crimping את הקצה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
פתחי אוורור לחתוך או לדקור את הקרום עם מזלג כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
11
שים את העוגה על מחבת גיליון שחומם מראש ומיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12
אופים עד הקצוות של הקרום הם חום זהוב, על 25 דקות. להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ואופים עד המיצים מבעבעים ואת הקרום הוא חום, כ 45 דקות יותר. מגניב על מדף לפחות שעתיים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה