קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת חבושים עלומה בדבש

פשטידת חבושים עלומה בדבש
עוגת חבושים עלומה דבש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 270 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 15%. נסו חבושים עלומים, קראמבל חבושים עלומים, ו חבושים עלומים ועוגת פירות אדומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את חבוש פרוס, דבש, מים, וקורט של מלח במחבת (אתה צריך בערך תשע כוסות של פירות פרוסים). כסה את המחבת והבא אותו לרתיחה. להפחית את החום נמוך מאוד. מבשלים, מכוסה, עד הפרי הוא רך, על 8 דקות, ערבוב בזהירות פעם או פעמיים כדי למנוע שבירת הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים מסננת על סיר ושופכים את חבוש מבושל לתוך מסננת, שומר על נוזל הבישול. שים את חבוש בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מרדדים את הבצק ו קו צלחת עוגה 9 אינץ'. מקררים את הבצק בזמן שאתה מכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
מערבבים את הסוכר הלבן, קינמון, 1/2 כפית מלח, וקמח בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את תערובת הסוכר והחמאה לנוזל בישול חבושים שמורים ומביאים אותו לרתיחה. להפחית את החום לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לרוטב להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים תבנית על המדף הנמוך ביותר של התנור. מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את חבושים מקורר לתוך מחבת מרופדת מאפה לכסות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הוסף את הקרום העליון, crimping את הקצה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
פתחי אוורור לחתוך או לדקור את הקרום עם מזלג כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
11
שים את העוגה על מחבת גיליון שחומם מראש ומיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
אופים עד הקצוות של הקרום הם חום זהוב, על 25 דקות. להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ואופים עד המיצים מבעבעים ואת הקרום הוא חום, כ 45 דקות יותר. מגניב על מדף לפחות שעתיים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות